Amalia Enache revine la TV: „Meseria aceasta îți curge prin vene”

De Mădălina Manole, pe
Amalia Enache revine pe micile ecrane, după doi ani dedicați în exclusivitate creșterii micuței sale, Alma. Îndrăgita prezentatoare TV este nerăbdătoare să-și reia locul de la pupitrul știrilor.

Amalia Enache, în vârstă de 41 de ani, se întoarce în fața camerelor de filmat, în postura de prezentatoare a Știrilor Pro Tv. Marea revenire are loc pe 13 august, la exact 18 ani de când vedeta s-a angajat în trust, prin urmare își va serba majoratul în carieră: „Eu mă întorc acum la Știrile Pro TV la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îți curge prin vene. Chiar când nu ești acolo, în redacție, receptezi informațiile ca și când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca și când și ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani”, – a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Citește și – Adriana Iliescu i-a interzis fiicei sale să meargă cu metroul. Motivul este halucinant

Citește și – Ozana Barabancea a vorbit despre operațiile estetice. Vedeta este pregătită pentru încă o intervenție chirurgicală

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter