Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”, explicații despre reacția lui Bobonete: „S-a simțit atacat de aceste energii de lumină”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 17:13

Alexandru Pârgarul, bărbatul de 29 de ani captiv într-un corp de copil, a spus reporterilor FANATIK cum a perceput el controversatul moment de la „Românii au talent”.

În cadrul momentului său de la „Românii au talent”, Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete, actor de stand-up și jurat. Alexandru susține că a creat un moment „cu cea mai puternică mantră”. Momentul i-a lăsat bulversați pe oamenii din public, dar și pe jurați.

Jurații au apăsat butonul roșu în timpul momentului lui Alexandru Pârgaru, iar Bobonete l-a luat peste picior. Momentul a stârnit multe controverse, iar anumiți psihologi au criticat ceea ce s-a întâmplat. Spre exemplu, psihologul Adriana Stanciu Petrescu a spus, citată de Pagina de Media: „Mă alătur iniţiativei colegei mele Codruţa Ciurlea de a penaliza moral pe toţi cei care sunt responsabili pentru folosirea imaginii unui om pentru rating”.

Într-un interviu exclusiv cu FANATIK, Alexandru Pârgaru a povestit cum a perceput el întregul moment, dar și cum și-a explicat el reacția pe care a avut-o Mihai Bobonete. Alexandru susține că este terapeut, practicant de chirurgie sacră cu Lumină Divină, și că se ocupă cu meloterapia, cromoterapia și cristaloterapia.

Citește și: Solista Celia a născut o fetiță. Ce nume va purta bebelușul

Citește și: Veste șoc pentru Cătălin Măruță de la fiica lui, Eva: „Are un iubit!”

Citește și: Gemenii Alinei Laufer au împlinit un an. Nathaniel și Davina s-au născut prematur

Citește și: Survivor România 2022: Cătălin Zmărăndescu, atac la adresa lui CRBL: „Frate, ori ești bărbat…”

Alexandru Pârgaru a spus că apariția la „Românii au talent” nu i-a adus un beneficiu real, dar că nu îi pare rău că a mers acolo. „M-am simțit dezamăgit, desigur”, a spus el pentru FANATIK. „Pentru că eu, de fiecare dată când nu reușesc sau nu sunt lăsat să reușesc să ajut pe cineva din deplinătatea dorinței mele, automat, mă simt dezamăgit. E ca și cum tu vrei să-i faci unui om un bine și-ți iese cam invers”.

Legat de reacția lui Bobonete, Alexandru a spus: „În momentul în care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut să fac o curățare, o purificare energetică, o terapie. Eu, de fapt și de drept sunt terapeut, cu asta mă ocup. Și nenea Bombonel a început să facă miștouri, glume și glumițe”.

Alexandru Pârgaru nu s-a oprit acolo însă. El a mai adăugat: „La final, el ar fi trebuit să simtă că s-au schimbat niște lucruri în sens benefic, în sinea lui, în firea lui. S-a simțit puțin atacat de aceste energii de lumină, energii divine care veneau din înălțimile luminilor sacre divine. Și automat, în momentul în care drăcușorii, îngerașii ăia negativi de pe lângă el, au simțit lumina, au scos gheruțele și colțișorii și au reacționat”.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter