Alexandra Stan, la opt ani după scandalul cu Marcel Prodan: „Am fost uimită de câți oameni…”

Cântăreața Alexandra Stan (32 ani) a trecut, de-a lungul timpului, prin clipe dificile, pe care a reușit să le depășească. Artista a devenit mai puternică și poate spune, ușurată, că acum se află într-o perioadă liniștită din viața ei, atât din punct de vedere personal, cât și personal.

Fosta concurentă de la Survivor România a acordat un interviu în exclusivitate pentru revista Unica, unde a povestit despre cele mai grele experiențe prin care a trecut de când s-a lansat în industria muzicală, mai exact acum 12 ani: „cel din 2013 cu violența a fost cel mai important, cel mai traumatic și cu cel mai mare impact de până atunci. Au fost și ulterior momente, când mi-am schimbat casa de discuri, când m-am mutat în L.A., când mi-am produs propriul meu album care se numește Mami”, a povestit artista.

Artista a trecut printr-un moment de violență domestică

Acum opt ani, vestea că Alexandra Stan a fost victima violenței domestice i-a șocat pe fani. Fotografiile de atunci o arătau pe cântăreață plină de vânătăi, după ce fusese desfigurată în bătaie de impresarul ei, Marcel Prodan. Neînțelegerea a plecat de la faptul că artista și-a cerut partea ei de bani, de pe urma mai multor concerte.

Alexandra Stan recunoaște că, fiind sinceră cu fanii ei, a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o până atunci. A fost uimită să observe câți oameni au ales să rămână lângă ea și să o sprijine, în urma celor întâmplate: „mulți se regăsesc în povestea ta, dar să nu ne plângem cu toții, să vedem cum putem ieși de acolo, să ne ajutăm ca să trecem mai departe”, a fost sfatul cântăreței.

Când vine vorba de rețelele sociale, vedeta crede că influencerii, inclusiv ea, au o mare responsabilitate față de ceilalți: „trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale, pentru că în special copiii și tinerii ne urmăresc și că trebuie să arătăm că drumul e în față, asta e super important”, a explicat Alexandra Stan pentru Unica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter