Imagine rară. Alessandra Stoicescu a făcut publică o fotografie din intimitate: “Când noi înseamnă unul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 15 martie 2018, 12:07
Alessandra Stoicescu ne surprinde pe zi ce trece. Cu toate că este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba de viața sa personală și ne-a obișnuit cu sobrietatea impusă de postul de prezentatoare TV, iată că în ultimul timp, îndrăgita jurnalistă, a lăsat "să mai scape" câte un detaliu intim.

Alessandra Stoicescu a postat pe contul său personal de Facebook o fotografie în care apare alături de soțul său într-o ipostază tandră și…destul de intimă. Imaginea a surprins fanii care au apreciat curajul și îndrăzneala prezentatoarei TV și s-au bucurat să fie părtași la așa apariție rară: “Când noi înseamnă unul.”, – a scris Alessandra Stoicescu în dreptul fotografiei.

Alessandra Stoicescu si sotul sau, sergiu constantinescu

Alessandra Stoicescu, 41 ani, pe care o vedem aproape în fiecare zi la Antena 3, este căsătorită din anul 2013 cu Sergiu Constantinescu, colegul său de trust, în vârstă de 47 de ani: „Noi avem o relație foarte unită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, ne completăm foarte bine în toate.” – declara cu puțin timp în urmă prezentatoarea emisiunii „100 de minute” de la Antena 3.

Alessandra stoicescu si sotul sau, sergiu constantinescu

Citește și – Cum își răsfață soțul Alessandra Stoicescu

Citește și – Antonia face publice fotografii din intimitate. Trebuie să le vezi!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter