Albertina Ionescu: „Nu-mi pot imagina viaţa fără televiziune”

De Viva.ro, pe

Albertina Ionescu (TVR) se împarte între munca în televiziune, linia de poşete care îi poartă numele şi timpul dedicat familiei. Am stat de vorbă cu frumoasa prezentatoare despre toate acestea.
În ultima vreme eşti din ce în ce mai rar prezenţa la evenimentele mondene. Ce te ţine ocupată?
Odată cu lansarea liniei de clutch-uri ALBERTINE’S for YVY bags, a trebuit să-mi reduc din timpul rezervat evenimentelor. Pregătirea producţiei, comenzile de materiale, întâlnirile cu clientele şi toate activităţile care apar odată cu propria afacere au înlocuit apariţiile publice. În plus, munca în redacţia de Ştiri de la TVR îmi ocupă o mare parte din zi, aşa că încerc să mă împart cât mai bine şi să reuşesc să am şi timp pentru familie. Până acum mi-a reuşit!
Mi-ai povestit despre cât de ocupată eşti cu emisiunile de la TVR, însă acum revii în forţă cu o linie de genţi care îţi poartă numele. E un adevărat trend că vedetele să se lanseze în afaceri. Cu ce te detaşezi, cu ce vii în plus?
Într-adevăr, a fost o perioada în care mi-am dedicat timpul doar activităţii din TVR, producţiilor pe care le realizez, dar şi planificării viitorului. Nu ştiu dacă este un trend, însă ştiu că pentru mine este de ceva ani buni o pasiune pe care voiam să o transform într-o afacere. Sunt la a doua colecţie de clutch-uri – în urmă cu doi ani am făcut primul pas cu o ediţie limitată de poşete…
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter