Albertina Ionescu s-a logodit! Cum arată inelul prezentatoarei TV

De Adelina Duinea, pe

Jurnalista TVR Albertina Ionescu și jurnalistul Prima TV Constantin Opriș s-au logodit după doi ani de relație. Cererea în căsătorie a avut loc pe Insula Fournoi din Grecia, unde cuplul se află în continuare în vacanță.

Albertina Ionescu s-a logodit! Cum arată inelul prezentatoarei TV

„Pentru totdeauna cu tine 🤍 Pentru totdeauna nu pare suficient de mult alături de tine. La apusul soarelui, în liniștea pustietății și sunetul mării… doar noi doi. Plini de emoții și încredere scriem un nou capitol din viața noastră”, a scris perechea pe Instagram, în dreptul mai multor imagini.

De la jurnalist, Albertina a primit un inel creat special pentru ea, cu un diamant Champagne dreptunghiular, fixat pe o bandă din aur galben. Imagini cu bijuteria găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Constantin este un gentleman adevărat. A creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, declara Albertina în iunie 2022, pentru revista Elle România.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Magda Pălimariu numără zilele până la nașterea primului copil. „Nu mai am răbdare”

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc! „Am fost cerută!”

Citește și: Cuplu viral pe Tik Tok! Ea are 29 de ani, el 55, însă nu-și arată vârsta. Incredibil cum arată bărbatul

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «În spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică!». Exact așa este și în cazul nostru”, a declarat și Constantin, pentru aceeași publicație.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter