Modă 2013: Albertina Ionescu preferă ia românească. Vezi ce se poartă

De Madalina Racorean, pe

E o bluză rafinată, care exprimă istoria poporului roman, dar şi măiestria artizanilor care păstrează şi azi obiceiuri de demult.

Cu siguranţă ia tradiţională românească nu va deveni un produs autentic dus spre derizoriu. Important e că există şi că tradiţia noastră dăinuie. Dar oare cum am putea doar să privim cum e purtată o ie de o vedetă hollywoodiană, fără ca noi să o avem în garderobă? Pentru Albertina Ionescu ia tradiţională trebuie să rămână un trend permanent, aşadar e timpul să îţi cumperi şi tu o ie în vara asta pentru a fi în trend.

Modă 2013: Albertina Ionescu preferă ia românească. Vezi ce se poartă

Albertina Ionescu de la TVR 1 spune că ia este “chintesenţa traditiei vestimentare româneşti. Este un obiect vestimentar comod care a devenit un trend datorită presei din România. Dacă nu ar fi existat o promovare intensă a costumului popular românesc în ultimii ani, consumatoarele ar fi fost preocupate de tendinţele trecătoare impuse de industria de modă din afară. Efectul acestei promovari mă încântă.Îmi doresc ca ia să rămână un trend permanent în România. E preţioasă pentru că e cămaşa tradiţională desărbătoare, pentru că are detalii de croi, experienţă de sute de ani şi pentru că e un obiect vestimentar purtat la Casa Regală.”

Va voi spune că în vara aceasta iile colorate sunt un must-have. Află unde poţi găsi cele mai frumoase ii cusute manual cu aţă pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter