Adriana Bahmuțeanu, despre copiii ei: „Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință”

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre copiii ei, Eduard (11 ani) și Maximus (13 ani). Adolescenții sunt rezultați din fostul mariaj al prezentatoarei TV cu Silviu Prigoană (57 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2015.

Adriana Bahmuțeanu, despre copiii ei: „Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință”

„Fiul meu era victima bullying-ului la școală. Copiii se strângeau cerc în jurul lui și îl cafteau. Directoarea școlii nu-mi permitea să merg la școală, nu intervenea în niciun fel, așa că i-am făcut plângere penală și cred că la ora asta nu a ieșit din pușcărie”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

„Din cauza ei s-au întâmplat multe astfel de lucruri. Din cauza ei, băiatul meu a vrut să se sinucidă la școală, să sară de pe geam. Pentru că ea nu a luat atitudine. Copilul nu mai voia să meargă la școală pentru că îl băteau ceilalți copii. Am avut și imagini pe care le-am pus la dosar. Am vorbit și cu protecția copilului. Și ei au stat destul de mult în pasivitate până să intervină”, a continuat.

„Pe fondul ăsta, eu în casă nu puteam să mă mișc nici până la baie. De ce? Copilul, având tentația asta de a sări pe geam, cel mic trebuia să-l baricadeze, să-l țină cumva, să-l protejeze să nu sară. Am trăit un coșmar pentru că nu am putut să-i duc la psiholog, nu puteam să-i tratez. Mă simțeam total incapabilă să manageriez situația”, a mai spus.

„La școală trebuia să-l duc, eram obligată. La un moment dat, am sărit un geam, am intrat în clasă, l-am luat din mijlocul elevilor. M-am dus la directoare și i-am spus că o bag la pușcărie și am și băgat-o, pentru rele tratamente aplicate elevului, pentru neglijență, pentru abuz în serviciu”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de una dintre prietenele sale

Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

„Aveam atacul de la fostul soț și din partea școlii și din partea celorlalți părinți. Era un copil în suferință. S-a dovedit că cei care îl băteau pe fi-miu erau doi copii proveniți din familii conflictuale, divorțate. La școală făceau ce vedeau acasă. I-am potolit pe toți”, a adăugat.

„În România, din păcate, este o lege complet imbecilă. Ca să duci copilul la un psihoterapeut, ai nevoie de acordul ambilor părinți. Dacă nu, riști ca părintele care e împotrivă să dea psihologul în judecată. Amândoi psihoterapeuții la care am dus copiii s-au trezit cu plângeri, hărțuiți de fostul meu soț. Ca mine cred că sunt foarte mulți părinți, te simți inutil pentru că nu-ți poți ajuta copiii. Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință. De-asta m-am apucat de psihologie. Sunt psihoterapeut în formare. În 2022 termin”, a încheiat.

În prezent, omul de afaceri refuză să-i lase pe fiii săi să-și viziteze mama. „Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să dau copiii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze. De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine”, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.

„Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă! Și dacă vine, gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru! Ani buni nu am avut nevoie de nicio decizie a instanței pentru a-i da copiii”, a continuat.

„Mai bine zis, a-i împinge să-și vadă rudele dinspre familia maternă, fiindcă copiii au trecut și pe la mama Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la alte rude ale acesteia. Numai că de data asta, datele problemei sunt complet schimbate. Și nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, a încheiat.

Foto: Facebook; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter