Adrian Cristea, iubitul Biancăi, sexy în scop umanitar. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Andrian Cristea, iubitul Biancăi Drăguşanu, şi colegii lui de la Petrolul Ploieşti, au pozat sexy pentru un calendar care va fi vândut în scopuri umanitare. Îţi plac pozele?
Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploiesti au renuntat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc si au devenit, pentru o zi, luptatori pentru o cauza buna.

La initiativa Asociatiei Comunitare Lupii Galbeni, al carei fondator este FC Petrolul Ploiesti, sportivii au fost fotografiati in ipostaze de antrenament intens, intr-un spatiu nonconformist, iar instantaneele au fost incluse in Calendarul FIGHT CLUB by FC Petrolul Ploiesti 2013.
Adrian Cristea, iubitul Biancăi, sexy în scop umanitar. Vezi pozele!
Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești au renunțat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc și au devenit, pentru o zi, luptători pentru o cauză bună.
La inițiativa Asociației Comunitare Lupii Galbeni, al cărei fondator este FC Petrolul Ploiești, sportivii au fost fotografiați în ipostaze de antrenament intens, într-un spațiu nonconformist, iar instantaneele au fost incluse în Calendarul FIGHT CLUB by FC Petrolul Ploiești 2013.

Ședința foto realizată de Gabriel Hennessey, într-o hală dezafectată, a fost gândită sub conceptul de “Fight Club” și îi prezintă pe fotbaliști într-o nouă ipostază lăudabilă.
Adrian Cristea, iubitul Biancăi, sexy în scop umanitar. Vezi pozele!
Proiectul are scop caritabil, sumele de bani din urma vânzării calendarului urmând să fie donate în ajutorul a trei copii talentați cu situație financiară precară, care își doresc să facă performanță în sport.

“LUPtăm pentur viitorii campioni” este mesajul sportivilor de la FC Petrolul Ploiești, inscripționat pe coperta calendarului.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos şi votează cel mai sexy fotbalist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter