Adi Cristea, desemnat să o aleagă pe cea mai frumoasă româncă

De Unica.ro, pe

Cu patru zile înaintea finalei „Miss World România 2013”, cele 16 concurente au intrat în cantonament unde au avut ocazia să îi cunoască pe Nicușor Stan și Adrian Cristea, doi dintre cei care le vor juriza.
Pe 1 august, la centrul de evenimente Ambasad’or din Otopeni, va avea loc finala în cadrul căreia va fi aleasă cea mai frumoasă româncă ce va avea onoarea să ne reprezinte țara în cadrul importantei competiții internaționale de frumusețe – Miss World 2013, ce se va desfășura în Indonezia între 2 și 30 septembrie a.c.

„MIss World este un eveniment la nivel mondial deosebit de important, fiind clasată între primele patru competiții internaționale de frumusețe, după Miss Earth, Miss International și Miss Universe. De-a lungul anilor, câștigătoarele acestui concurs au militat pentru drepturile copiilor și ajutorarea micuților cu probleme. Femei celebre, precum actrița americancă Hale Berry au participat la această competiție. Sper ca în acest an, o româncă să câștige titlul de Miss World de aceea eu, Adrian Cristea și ceilalți membri din juriu vom trebui să fim foarte atenți atunci când o vom alege pe cea care va reprezenta România în Indonezia”, a arătat Nicușor Stan, directorul general al Ambasad’or. „Sunt convins că cea mai bună și mai frumoasă fată va câștiga. Vă așteptam joi, 1 august, la marea finală de la Ambasad’or ce va începe la ora 19:00 și unde intrarea va fi liberă”, a completat fotbalistul Adrian Cristea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter