Adrian Cristea: „Nu sunt un bărbat dur”

Adrian Cristea marturiseste ca a fost dificil sa pozeze pentru calendarul FIGHT CLUB by Petrolul Ploiesti, in primul rand pentru ca nu se considera un barbat dur, macho, asa cum prevedea scenariul.
Sportivul a renuntat la echipamentul sportiv si la hainele de zi cu zi si a pozat la bustul gol sau in maiou, in timp ce tragea de fiare in subsolul unei cladiri dezafectate. Chiar daca a trebuit sa infrunte temperaturi ajunse aproape de limita inghetului, Adrian Cristea si colegii lui de la FC Petrolul Ploiesti au rezistat conditiilor aprige si au intrat rapid in rolurile proiectului.

“Am fost un luptator care se antreneaza intr-un spatiu mai putin obisnuit. Cel mai greu a fost sa fac abstractie de lumea din jur care ma privea si sa intru in rolul care mi s-a dat. A fost greu pentru ca nu prea este rolul meu acesta de dur”, a declarat Adrian Cristea.

Coordonatorul proiectului, fotograful Gabriel Hennessey, recunoaste ca a avut initial emotii privind capacitatea sportivilor de a se transforma in modele.

“Nu stiam la ce sa ma astept, eu fiind obisnuit sa lucrez cu oameni care fac asta din profesie. Nu este usor sa intri in aceste roluri. Le-am spus doar sa fie naturali. Asa au procedat si bine au facut! Rezultatul este exceptional!”, declara cunoscutul fotograf.

Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploiesti au renuntat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc si au devenit, pentru o zi, luptatori pentru o cauza buna.

La initiativa Asociatiei Comunitare Lupii Galbeni, al carei fondator este FC Petrolul Ploiesti, sportivii au fost fotografiati in ipostaze de antrenament intens, intr-un spatiu nonconformist, iar instantaneele au fost incluse in Calendarul FIGHT CLUB by FC Petrolul Ploiesti 2013.

Adrian Cristea, Hamza Younes, Mircea Bornescu, Laurentiu Marinescu, Sebastian Achim, Damien Boudjemaa, Soni Mustivar, Gaston Mendy, Antony Nwakaeme-Tony, Constantin Grecu, Jeremy Boklla, Ruben Manasse Enza-Yamissi, Marian Cristescu, Stefano Avogadri, Haubert S Guilherme, Valincius Povilas, Vladut Morar, Gheorghe Grozav, Vasili Hamutovski, Ovidiu Hoban, Daniel Oprita, George Galamaz, Carlos Cesar Dos Santos Cesinha si Ionut Neag au pozat la bustul gol sau in maiouri sport, ridicand haltere, facand flotari, lovind un sac de box sau duelandu-se in miscari de kick-boxing.

Sedinta foto realizata de Gabriel Hennessey, intr-o hala dezafectata, a fost gandita sub conceptul de “Fight Club” si ii prezinta pe fotbalisti intr-o noua ipostaza laudabila.

Proiectul are scop caritabil, sumele de bani din urma vanzarii calendarului urmand sa fie donate in ajutorul a trei copii talentati cu situatie financiara precara, care isi doresc sa faca performanta in sport.

Este vorba de Ana Maria Mateescu (15 ani), vicecampioana la lupte libere cadet, care face sport de la 4 ani la CS Petrolul, Ioan Stanescu (16 ani, vicecampion national la ciclism viteza, la randul lui, face sport la CS Petrolul) si de Raul Ciungu, de 8 ani, fotbalist care viseaza sa ajunga in echipa nationala. Cei trei copii provin din familii care castiga doar 600-900 lei pe luna.

“LUPtam pentru viitorii campioni” este mesajul sportivilor de la FC Petrolul Ploiesti, inscriptionat pe coperta calendarului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter