EXCLUSIV. Ce fac Adelina Pestrițu și soțul ei în fiecare lună în data de 30

De Bianca Prangate, pe

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai puternici influenceri din peisajul social media românesc. Ea face o pereche frumoasă cu Virgil Șteblea, cei doi având și un copil împreună.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Pe Instagram și Facebook, cei doi împart adeseori momentele prețioase din viața lor cu fanii. Cu toate astea, cei doi se țin departe de a o expune pe fetița lor, Zenaida.

„A venit un moment în care am analizat ce se întâmplă pe internet și mi-am dat seama că e mai important să îmi protejez copilul și să îi ofer șansa să aleagă dacă își dorește o viață publică sau nu”, a povestit Adelina. „Am luat alături de Virgil decizia de a nu o mai expune, iar de atunci suntem mult mai liniștiți. Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”.

Însă doar pentru că au un copil nu înseamnă că cei doi nu mai au parte de momente romantice, de cuplu. Din contră, Virgil Șteblea știe cum să o surprindă pe Adelina lună de lună în data de 30. Despre ce obicei au cei doi în acea zi ne-a spus chiar ea într-un interviu exclusiv, oferit pentru revista Unica de septembrie, pe a cărei copertă și apare.

„Pentru mine e o surpriză că, de patru ani, în fiecare lună pe data de 30, ziua în care am decis să formăm un cuplu, îmi aduce flori și șampanie, ca să sărbătorim fiecare lună de când suntem împreună”, a povestit ea. „Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare”.

Revista Unica de septembrie se găsește din 25 AUGUST la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter