Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look: „Cea mai bună versiune a mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 17:16
Adelina Pestrițu și-a schimbat radical look-ul. Din nou, fosta prezentatoare de televiziune dă dovadă de mult curaj și ia prin surprindere pe toată lumea.

Adelina Pestrițu a decis că a venit momentul unei schimbări. După ce a făcut un sondaj printre fanii săi de pe rețelele de socializare, întrebându-se dacă să facă pasul sau nu, iată că îndrăgita brunetă a luat decizia finală și și-a schimbat complet coafura bob cu care se remarcase în ultima perioadă: „Am făcut-o! Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea.”

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Adelina Pestrițu a dorit să puncteze, odată cu noua tunsoare, că feminitatea nu are legătură cu lungimea părului: „Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut să mă reinventez în urma cu 4 ani și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, nu în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu.

Citește și –  Cine este fosta soție a lui Costin Mărculescu și de ce au divorțat cei doi

P.S. Ție, cel care mă urmărești îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea.” – a scris Adelina Pestrițu pe conturile de socializare.

Citește și – Dezvăluirile șocante ale foste iubite a lui Costin Mărculescu: „Îi plăcea să facă baie noaptea, cu lumânări”

Sursă foto: Facebook 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter