Adelina Pestrițu, primul mesaj după perioada de izolare: „Nu este plăcut să fii bolnav”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 septembrie 2020, 14:30
Adelina Pestrițu a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare după ce a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar acum a revenit cu un mesaj pentru fanii săi. 

Adelina Pestrițu și-a anunțat admiratorii că a terminat tratamentul pentru COVID-19 și că în ultima vreme s-a concentrat pe starea ei de sănătate, pentru a reveni în siguranță lângă familia sa.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

„Regret că nu am fost atât de activă pe rețelele sociale, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare, mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care îl voi urca pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”, a transmis Adelina Pestrițu pe Instagram.

Vedeta a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus printr-o serie de InstaStory, în care a povestit cum a contractat virusul, dar și care au fost primele simptome.

Citește și: Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu în ziua în care a aflat că are COVID-19

„Am simţit o stare de oboseală accentuată şi mi-am dat seama că nu pot să conduc, că trebuie să mă odihnesc. Ulterior am simţit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult. M-am dus să mă odihnesc, când m-am trezit am rămas fără gust şi fără miros. Evident că m-am speriat, sunt un om ca voi toţi şi am un copil, am părinţi, am socri. Am purtat mască, m-am dezinfectat constant pe mâini, devenisem obsedată de spălat pe mâini şi iată că sunt în punctul în care am un test pozitiv Covid-19″, a mărturisit atunci vloggerița.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter