Adelina Pestrițu, despre relația ei: „Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 noiembrie 2019, 20:24
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au o familie frumoasă alături de fetița lor, Zenaida. Însă Adelina nu se teme să recunoască că încă este geloasă pe femeile din jurul soțului ei.

Adelina a recunoscut pentru Libertatea că este o fire geloasă, lucru pe care multe femei nu l-ar admite vreodată: „În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relația pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă. Mai vin persoane la mine și-mi spun că-și cer scuze și speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soțul meu și am făcut-o din iubire și e normal să-l văd pe el în miniatură”.

Dacă alte femei se supără când copilul lor seamănă mai mult cu tatăl, Adelina se află la pol opus. „Știu că sunt femei de genul ăsta, dar cred că este doar un motiv pentru care să se mai ia puțin de partenerii lor”, a zis ea. „Nu vreau să cred că simt acea gelozie pe copilul meu. Eu nu vreau să cred că sunt astfel de femei. Vreau să cred că există acele mame care se bucură că cei mici seamănă cu tatăl lor pentru că la un moment dat au văzut lucruri bune. Chiar dacă în unele familii s-au produs rupturi și mai sunt discuții, au văzut ceva bun în oamenii ăia, s-au îndrăgostit de ei. Categoric e o mândrie”.

Foto – Adelina Pestrițu Blog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter