Jennifer Aniston susține că distribuția serialului „Friends” s-ar putea reuni

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 iunie 2019, 12:17
Jennifer Aniston a dezvăluit că distribuția serialului de comedie ”Friends” este pregătită să își reia rolurile. Actrița în vârstă de 50 de ani a făcut dezvăluirile în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Comedia a avut un real succes și a rulat timp de 10 sezoane, din 1994 până în 2004.

Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry au jucat împreună cu Jennifer Aniston, iar aceasta din urmă crede că s-ar putea întoarce pe micile ecrane pentru un ultim sezon.

Jennifer a afirmat că „totul este posibil” când a fost întrebată dacă există șansa unei reuniuni.

Ok. De ce nu? Pentru că, știți ceva, vă spun asta. Eu aș face-o. Fetele ar face-o. Și băieții ar face-o, sunt sigură. Orice este posibil”, a mărturisit actrița.

Anterior, Anistona mai glumit cu Ellen spunând că dacă „George Clooney s-a însurat”, atunci și Friends s-ar putea reuni.

Însă părerea sa nu este împărtășită de toată lumea.

Lisa Kudrow, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, a numit discuțiile despre reuniune ca fiind „triste” și a înlăturat orice gând că Friends ar putea funcționa acum când toți au peste 50 de ani.

Nu știu cum ar putea merge Friends acum. Era vorba despre oameni la 20, 30 de ani. Show-ul nu este despre oameni de 40 sau 50 de ani. Și dacă avem aceleași probleme, atunci este trist”, a declarat Lisa în vârstă de 55 de ani.

Acest sentiment a fost împărtășit de David Schwimmer (51 ani), care a indicat că actorii sunt prea în vârstă pentru a-și juca din nou personajele.

Ideea este că nu cred că vreau să ne văd pe toți cu riduri și bastoane. Mă îndoiesc, chiar mă îndoiesc. Dar mulțumesc că ați întrebat și să mergem mai departe”, a spus cel care i-a dat viață lui Ross Gellar.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu actorii serialului „Friends”.

Sursă foto: Shutterstock, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter