Lucruri pe care nu le ştiai despre serialele preferate

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dacă trăiai cu impresia că ştii totul despre celebrele personaje din cele mai populare seriale, află că în spatele scenei se află curiozităţi ascunse până nu demult fanilor.
Iată câteva curiozităţi despre serialele „Seinfield”, „Dr. House”, „Friends” sau „Grey’s Anatomy”.

Friends

– Courteney Cox a fost iniţial propusă pentru a interpreta rolul lui Rachel, care i-a revenit lui Jennifer Aniston, dar după ce a citit scenariul a considerat că rolul lui Monica este mult mai potrivit pentru ea. Pentru acelaşi rol, producătorii au ofertat-o şi pe Janeane Garofalo care a refuzat.

– În unul dintre seriale, Joey are un rol în serialul „Days of Our Lives”. În realitate, tatăl lui Jennifer Aniston, John Aniston, îl joaca pe Victor Kiriakis.

– Exista un singur sezon in care Janice nu apare nici macar o data- al şaselea. Totuşi şi aici este un episod în care se poate auzi vocea ei (cand Chandler si Monica îşi dau cadouri de Sf. Valentin).

– În cazul lui James Michael Tyler, producătorii s-au gândit la câteva apariţii episodice, dar actorul era singurul care ştia cum să folosească un aparat de făcut cappuccino, aşa că aceştia i-au oferit o partitură mai lungă, în rolul lui Gunther.

– Titlul seriaulul nu a fost de la început stabilit. Producătorii s-au gândit iniţial la „Friends Like Us”, „Six of One”, „Across the Hall” sau „Insomnia Cafe”.

– Când a dat proba de audiţie, Matt LeBlanc nu avea decât 11 dolari în buzunar. Din primul salariu, Courteney Cox şi-a cumpărat o maşină. Matt, o cină caldă.

Seinfeld

– În episodul pilot al serialului, numele lui Kramer a fost Kessler. Se aude clar cum Jerry spune „Kessler” în acelaşi fel în care va spune şi „Kramer” în episoadele următoare. Adevăratul Kramer (Kenny) vroia să joace el rolul, altfel nepermiţând folosirea numelui…

– În fiecare episod al serialului Seinfeld apare un Superman pe undeva, sau se face o referinţă la acesta. Vezi cele mai bune seriale tv.

Dr. House

– Personajul House este inspirat foarte mult din personajul Sherlock Holmes. Cele mai evidente asemănări sunt că amândoi consumă droguri şi amândoi sunt obsedaţi să rezolve orice mister, iar House foloseşte tehnicile deductive, „furate” de la detectivul legendar.

– Ca o dovadă în plus, numărul apartamentului lui House e 221B, la fel ca numărul clădirii la care locuia detectivul, prietenia sa cu Dr. Wilson – Dr. Watson fiind numele prietenului lui Holmes – şi până la numele House, foarte asemănător fonetic cu Holmes.

– După audiţia lui Hugh Laurie pentru obţinerea rolului, producatorul David Shore a exclamat: „Vezi, exact ceea ce voiam: un american”. Dar Shore nu ştia că actorul este britanic.

– Actorul a declarat ca se simte vinovat fiind mai bine plătit decât tatăl său, doctor de meserie, doar pentru a fi o versiune falsă a lui.

– Din cauza afecţiunii la picior pe care a trebuit să o simuleze vreme de 155 de episoade, Hugh Laurie începuse să şchiopăteze şi în viaţa reală.

– Hugh Laurie face parte din trupa rock „Band from TV”, unde cântă la clape şi voce. Grupul cântă numai în scopuri caritabile.

Vezi care sunt cele mai noi seriale ce merită urmărite.

Grey’s Anatomy

– Serialul s-a numit iniţial „Complicaţii”(Complications), dar a fost schimbat după titlul celebrei cărţi „Gray’s Anatomy of the Human Body” a lui Henry Grey.

– Numele episoadelor sunt inspirate după melodii celebre, majoritatea Beatles sau R.E.M.

– Isaiah Washington a fost concediat la sfârşitul sezonului 3, producătorii recunoscând apoi că a fost o greşeală şi că au concediat persoana nepotrivită. T.R. Knight este cel care ar fi trebuit dat afaară, din cauza tensiunilor şi intrigilor între colegii de platou.

– Înainte de a fi distribuit în rolul doctorului cardiolog Preston Burke, Isaiah Washington a dat proba pentru rolul neurochirurgului Derek Shepherd.

– Kate Walsh, cea care o interpretează pe Doctor Addison Montgomery Shepherd, trebuia sa apară doar în 5 episoade, dar realizatorii au decis să o păstreze, după ce au văzut reacţia telespectatorilor.

Amuză-te cu replici din serialele celebre.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter