Actorul Dan Badea, fostul soț al Lorei, va deveni tată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 19 decembrie 2018, 11:13
Dan Badea, fostul soț al artistei Lora, va deveni tată pentru prima oară. Îndrăgitul actor de stand-up comedy trăiește cele mai frumoase momente din viața lui.

Dan Badea, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia. Cererea în căsătorie a avut loc în Las Vegas, în același loc în care actorul de stand-up comedy a cerut-o și pe Lora. Eu bine, iată ca la un an de zile după ce și-au unit destinele, cei doi se pregătesc să devină părinți: „Suntem în al nouălea cer! E tot ce ne-am dorit. Îmi doresc să fie talentat precum tatăl său” – a transmis Mădălina Drăghia, soția lui Dan Badea, pentru cancan.ro.

Dan Badea si Madalina Draghia, sotia sa

Dan Badea a divorțat de cîntăreața Lora Petrescu în anul 2014. Conform presei de la vremea respectivă, despărțirea a survenit ca urmare a faptului că Lora s-a îndrăgostit de impresarul său, Ionuț Ghenu, de altfel, la vremea respectivă, partenerul de viață al actriței Doinița Oancea. Lora a negat întotdeauna aceste acuzații.

Dan Badea si Madalina Draghia, sotia sa - nunta

Mădălina Drăghia este mai puțin cunoscută publicului, însă nu a stat chiar departe de lumina reflectoarelor. În anul 2004, Mădălina Drăghia, a câștigat concursul de Miss Turism și, de asemenea, a reprezentat Bucureștiul la un concurs de Miss din Africa.

Dan Badea si Madalina Draghia, sotia sa la nunta

Pe de altă parte, și fosta soție a lui Dan Badea, îndrăgita artistă Lora, s-a logodit anul acesta cu alesul inimii sale, Ionuț Ghenu, care-i este în continuare impresar. Se pare că anul 2018 a fost de bun augur și pentru carismatica actriță Doinița Oancea care și-a făcut publică relația cu iubitul său, Adrian Călin.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter