Actorul Constantin Zamfirescu, alias „Gogoașă” din „Trăsniții”, își folosește doar jumătate din capacitatea creierului

De Mădălina Manole, pe
Actorul Constantin Zamfirescu își folosește doar jumătate din capacitatea creierului. Îndrăgitul Costel "Gogoașă" din producția TV "Trăsniții" a recunoscut după mulți ani drama care i-a marcat nu doar copilăria, ci și întreaga viață.

Constantin Zamfirescu, care luna aceasta a împlinit vârsta de 50 de ani, a dezvăluit problema de sănătate cu care s-a confruntat în copilărie și din cauza căreia a rămas cu sechele psihice. „Gogoașă” a suferit un accident vascular cerebral când era încă un copil și nu și-a mai putut reveni niciodată complet, astfel încât actorul și-a folosit de-a lungul vieții doar jumătate din capacitatea creierului: ”M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită… Deosebit în rău” – spunea în trecut Constantin Zamfirescu într-o emisiune tv.

Din păcate, această dramă nu a fost singura durere din viața actorului, acesta fiind lovit de destin în cea mai sensibilă zonă, aceea a copiilor. Din păcate, primul său copil, o fetiță, a trăit doar câteva zile: „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat Gogoaşe pentru ZiarulRing.ro.

Și nu, nu s-a terminat totul aici. Apogeul durerii abia acum avea să vină. „Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se, însă, cu o malformație: „David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”– a dezvăluit Constantin Zamfirescu.

Citește și – Ioana Maria Moldovan amână nunta și face doar botezul. Care este motivul deciziei sale

Citește și – În sfârșit! Smiley a recunoscut că are o relație: “Femeia cu care sunt este…”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter