Vreme caldă și temperaturi până la 26 grade, pe 8 octombrie

De Oana Savin, pe
Luni vremea este caldă în aproape întreaga țară, temperaturile ajungând să măsoare în termometre până la 26 de grade.

Soarele va fi prezent cam peste tot, mai apar câţiva nori prin vest şi nord-vest şi, izolat, în zona de munte.

La amiază vor fi 17 grade pe litoral şi 25 de grade local în Crișana, Transilvania şi în vestul Olteniei, posibil izolat 26 de grade în Banat.

Vremea în fiecare regiune a țării

În Dobrogea şi Bărăgan, la orele dimineții a fost ceață, dar peste zi se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Temperaturile ajung ca şi duminică până la 21, poate chiar 22 de grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, cerul se păstrează curat toată ziua şi după prânz termometrele vor indica 22 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă cu mult soare şi temperaturi comparabile cu cele înregistrate duminică.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se mai adună norii, însă doar în Orientali şi în Munţii Apuseni, izolat o să cadă 2-3 stropi de ploaie. Se încălzeşte uşor şi la amiază vor fi până la 25 de grade Celsius.

În centrul României atmosfera este însorită peste tot şi temperaturile cresc faţă de duminică. La amiază vor fi până la 25 de grade Celsius pe partea vestică a provinciei.

În ţinuturile vestice vor fi înnorări şi o să picure sporadic în zona de munte, dar apare şi soarele pe parcursul zilei. Se încălzeşte şi izolat se vor atinge 26 de grade în Banat.

În sud-vestul ţării, găsim vreme foarte plăcută, cu soare şi vânt domol şi se încălzeşte uşor. Şi sudul ţării are parte de o zi însorită, de toamnă blândă, cu temperaturi de până la 23 de grade Celsius.

Vremea în București

În Bucureşti, începem săptămâna cu vreme plăcută. Atmosfera va fi însorită şi termometrele vor indica în jur de 22 de grade Celsius.

Marți va fi vreme frumoasă, iar vântul va sufla slab şi se face mai cald decât în mod obişnuit: la amiază se ating 24 de grade, iar noaptea vor fi 10 grade.

Miercuri, cerul va fi variabil şi vântul activ. Joi avem încă o zi plăcută şi o maximă termică normală pentru această dată de 22 de grade Pe timpul nopţii vor fi 11 grade.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter