Vocea de pe albumul „Michael” nu este a lui Michael Jackson!

De Adina Radu, pe

Paris Jackson a dezvăluit prietenilor ei că pe albumul lansat după moartea tatălui ei, nu este vocea cantaretului, ci a unui impostor. Află întreagă poveste!
Conform site-ului TMZ, Paris Jackson a dezvăluit această informaţie în timpul unei conversaţii video online cu prietenii în 2010, chiar înaintea lansării albumului „Michael”. Albumul ar fi trebuit să conţină câteva piese cântate de Michael Jackson în premieră.
Anunţul a venit ca o bombă chiar în mijlocul zvonurilor cum că părţi din albumul „Michael” sunt de fapt interpretate de un MJ numit Jason Malachi, a cărui vocea seamănă izbitor cu cea a superstarului. Atât Jason cât şi Sony au negat acuzaţiile.
Paris îşi susţine cu vehemenţă ideea că pe respectivele melodii nu este vocea tatălui ei, zicând că ea ar trebui să ştie cel mai bine, ţinând cont că tatăl ei obişnuia să-i cânte tot timpul.
O copie a înregistrării în care Paris dezvăluie numele „impostorului” este scoasă în acest moment la licitaţie pentru diferitele publicaţii de scandal interesate, şi se pare că se găsesc şi destui cumpărători.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter