Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 19 martie 2019, 18:51
Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson. Fosta soție a regelui muzicii pop, Debbie Rowe, a recunoscut că cei doi copii au ca tată un donator anonim.

Debbie, care a fost măritată cu Jackson între 1996 și 1999, este mama lui Prince și Paris, însă aceștia au fost concepuți prin inseminare artificială, relatează ABC.

Cei doi s-au cunoscut într-o clinică de dermatologie, unde artistul mergea pentru a se trata pentru problema de vitiligo, la trei luni după despărțirea de Lisa Marie Presley. Nu s-au căsătorit din dragoste, ci din interes: Michael își dorea foarte tare copii, iar Rowe s-a oferit să îi poarte urmașii.

Ulterior, asistenta medicală a recunoscut că nu a avut niciodată relații sexuale cu Michael Jackson, iar Prince și Paris s-au născut după ce a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

Cuplul s-a despărțit în 1999, moment în care Debbie a primit 10 milioane de dolari și i-a fost încredințată custodia totală a copiilor. Însă, un tribunal de apel i-a somat să se pună de acord și să aibă amândoi grijă de copii.

„Sunt copiii lui, nu i-aș fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, a explicat mai demult Rowe.

De-a lungul anilor, zvonurile privind paternitatea lui Michael Jackson l-au însoțit pe artist, acestea fiind alimentate și de faptul că niciunul dintre cei doi copii nu semăna cu el.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter