„Buna dimineaţa, te iubesc”, „Vara pe val”, Hi-Q ţi-o dăruiesc!

De Unica.ro, pe

O surpriză de mult aşteptată de români este pregătită de TVR şi de îndrăgiţii membri ai trupei Hi-Q, Dana, Mihai şi Florin, pentru această vară. Un nou concept de emisiune de divertisment va lua cu asalt publicul din România, dându-i ocazia să participe în mod interactiv, în fiecare dimineaţă de la 09.00 la 10.00, alături de vedetele preferate, la start-ul fiecărei zile de vacanţă.
Astfel, Dana, Mihai şi Florin vor fi prezentatorii emisiunii „Vara pe Val”, care va fi difuzată in direct la TVR 1, începând cu data de 7 iulie, până pe data de 19 august, de pe plaja TanTan din Mamaia, în fiecare zi.

Într-un cadru estival, plin de surprize şi ocazii pentru telespecatori, cei de la Hi-Q vor antrena sa vă începeţi ziua cu zâmbetul pe buze şi vă vor oferi ocazia să câştigaţi nenumpărate premii, garantat.

Mai mult decât atât, pe lângă cele trei gazde energice ce vă vor antrena să va daţi seama că alături de ei „Totul va fi bine”, vă vor trezi simţurile nimeni alţii decât Nuami Dinescu, pe care o îndrăgiţi de pe vremea când o interpreta pe „Tanţa” în emisiunea lui Teo Trandafir şi actriţa Raluca Guslicov.

Aşa că, dacă doriţi să începeţi şi să terminaţi fiecare zi cu voie bună, de pe 7 iulie, în fiecare zi de între 9 şi 10 dimineaţa pe TVR 1 şi seara pe TVR 2, fiţi alături de trupa Hi-Q şi invitaţii lor la cea mai tare emisiune de divertisment, plină de concursuri pentru voi, „Vara pe Val”.

Concursuri pe Facebook, invitaţi de seamă şi ocazia unică să deveniţi vedete în echipele celor trei artişti îndrăgiţi vă aşteaptă.

Iar plaja însorită vă va deveni astfel prietenă, chiar dacă nu sunteţi la mare! Să nu aveţi regrete însă! Mihai se va plimba prin toată ţara şi va fi reporterul nostru special aşa că mare atenţie: s-ar putea, pe neaşteptate, să fiţi alături de noi la „Vara pe Val”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter