Unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood a dezvăluit că este homosexual

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 12:17
După ce de-a lungul timpului a negat cu vehemență faptul că ar fi gay, actorul american Kevin Spacey a spus adevărul despre sexualitatea sa, printr-un mesaj postat recent pe Twitter.

Protagonistul din „House of Cards” a făcut aceste dezvăluiri după ce actorul Antony Rapp l-a acuzat de hărțuire sexuală. Spacey și-a cerut iertare lui Rapp, spunând că nu îți amintește de incident, despre care spune că a fost „un gen de comportament nepotrivit al unui bețiv”.

 „Îi port mult respect și admirație lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani. Povestea asta mă încurajează însă să povestesc și despre alte lucruri care se-ntâmplă în viaţa mea. Ştiu că există poveşti şi zvonuri despre viaţa mea personală, alimentate de faptul că sunt foarte protector când vine vorba despre viaţa mea personală. Aşa cum ştiu apropiaţii mei, de-a lungul vieţii mele am avut relaţii şi cu bărbaţi şi cu femei. Am iubit şi am trăit momente romantice cu bărbaţi şi aleg acum să mă consider homosexuala scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, a spus recent într-un interviu că Spacey i-a făcut avansuri la o petrecere, în 1985, când avea doar 14 ani. El a povestit că la un moment dat a rămas singur într-o cameră cu Spacey, după ce toți invitații plecaseră de la petrecere.

„Stătea în uşă, balansându-se. Impresia mea când a intrat în cameră a fost că era beat. M-a luat în braţe ca un mire, aşa cum o trece pragul pe mireasă. Nu am putut să fac nimic. Mă întrebam doar „Ce se întâmplă?”. Și apoi s-a așezat peste mine. Am rămas înghețat pentru moment”, a dezvăluit Antony Rapp, adăugând că a reușit să se desprindă din brațele actorului și să se închidă în baie, înainte să îl anunțe că pleacă.

„Când am deschis uşa să plec, el se sprijinea pe toc. M-a întrebat dacă sunt sigur că vreau să plec, i-am spus că da şi apoi am plecat”, a conchis Rapp.

Născut pe 26 iulie 1959, Kevin Spacey este considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale. Starul hollywoodian a fost distins până acum cu două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecți de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) și „American Beauty” (1999). Din anul 2013, Spacey interpretează rolul principal în serialul „House of Cards”.

Citește și – Retrospectivă: 5 momente memorabile din istoria Premiilor Oscar

Citește și – 5 idei preconcepute despre homosexuali

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter