Kevin Spacey, acuzat de atentat la pudoare

De Oana Savin, pe
Actorul Kevin Spacey va apărea, luni, în fața instanței pentru a răspunde unei acuzații de atentat la pudoare, după ce a pipăit un angajat în vârstă de 18 ani al unui restaurant din Nantucket Island.

Se așteaptă ca Spacey, câștigător al două premii Oscar, să pledeze nevinovat la această acuzație, notează The Guardian.

Un judecător a respins cererea lui Spacey de a fi reprezentat prin avocaţi, pe care actorul o solicitase temându-se că prezenţa sa „va amplifica publicitatea negativă deja generată” în acest caz.

Potrivit unei declarații a procurorului Michael O’Keefe, acuzațiile vizează un presupus incident dintr-un restaurant din Nantucket în iulie 2016.

Anul trecut, la o lună după deschiderea cazului, mama presupusei victime a organizat o conferinţă de presă în care l-a acuzat pe Spacey că i-a agresat sexual fiul după ce i-a cumpărat alcool.

Băiatul, care în acel moment avea 18 ani, nu avea vârsta legală, de cel puțin 21 ani, pentru a putea consuma alcool în statul Massachusetts.

În ziua în care a fost inculpat, Spacey s-a apărat prin intermediul unui videoclip pe Youtube, în care actorul american a împrumutat vocea lui Frank Underwood, personajul pe care l-a interpretat în serialul „House of Cards”.

Dacă nu am plătit pentru lucruri despre care ştim amândoi că le-am făcut, atunci cu siguranţă nu voi plăti pentru lucruri pe care nu le-am făcut”, a afirmat Kevin.

Acuzaţia din Nantucket este pentru moment singura care a mers până la punerea sub acuzare a lui Kevin Spacey, însă alte anchete au fost demarate contra starului de cinema în urma unor plângeri similare, la Los Angeles şi Londra, unde artistul american a fost director al teatrului Old Vic timp de 11 ani.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter