Universul DallesGO, cursuri interactive AFTER WORK

Au început înscrierile la cea de-a cincea ediţie a cursurilor Universul DallesGO. Începând din noiembrie, persoanele interesate să-şi transforme pasiunile în hobby-uri şi cele care vor să îşi accelereze formarea profesională descoperă la Universul DallesGO o comunitate dinamică de young professionals ce încurajează dezvoltarea profesională și personală şi rezervă oportunităţi de networking şi de promovare a talentelor.
Noutatea pe care proiectului Universul DallesGO o aduce în peisajul cultural bucureştean constă în întrunirea mai multor condiţii de excelenţă care ajută cursanţii să trăiască o experienţă unică la întâlnirea cu pasiunea lor. Cursurile se diferențiază prin selectarea unor profesionişti de o conduită morală ireproşabilă, dornici să împărtăşească experienţa şi know-how-ul lor cu noile generaţii.

Cea de-a cincea ediţie, care va lua startul în noiembrie, rezervă multe surprize.

În primul rând, două cursuri noi, Hairstyling şi Dezvoltare Personală, îşi fac loc în portofoliul Universul DallesGO. Primul dintre ele, susţinut de echipa de profesionişti GETT’S Artistic Team, constituie primul modul de specializare şi e destinat celor care vor să-şi construiască o carieră de hairstilist, dar şi celor care vor să dobândească noţiuni despre styling-ul profesional şi să afle ultimele tendinţe în haircut şi colorare. Toate ședințele de practică se desfășoară în saloanele Gett’s, de 15 ani liderul pe piața locală de profil și un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare.

Cursul de Dezvoltare Personală, susţinut de Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului în 2008 şi 2010, este adresat celor care caută repere de orientare și resurse motivaționale, oferindu-le noţiuni-cheie despre personal branding, prin abordarea unor teme importante cum ar fi: Ce este succesul? Care sunt ingredientele fericirii? Cum pot comunica lumii cine sunt şi ce vreau?

În plus, în cadrul cursului de Fotografie se fac înscrieri și pentru modulul de Avansaţi, în completarea cunoştinţelor dobândite în urma modulului de Începători, ambele avându-l profesor pe Cornel Lazia.

Nume cu greutate în industrie se alătură echipei de profesionişti de la Universul DallesGO. Irina Markovits, reputat consultant de imagine, este coordonatorul modulului de Începători al cursului de Stilism & Tendințe în Modă, urmând ca participanţii de la modulul de Avansaţi să intre în contact cu industria fashion sub îndrumarea lui Ovidiu Buta.

Cursul de PR se bucură în acest sezon de participarea Ioanei Mănoiu, Managing Partner GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Ioana, unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi profesionişti din domeniu, le va dezvălui cursanţii miturile, provocările şi secretele PR-ului.

Diana Ionescu, cel mai talentat make-up artist al momentului este noul profesor al cursului de Make-up. Alături de Diana, cursanţii vor avea ocazia să descopere trucurile machiajului profesional şi vor învăţa cum să realizeze look-uri elaborate şi sofisticate.

Ce poţi învăţa odată intrat în Universul DallesGO:

DEZVOLTARE PERSONALĂ – Cursul se adresează tuturor celor care sunt preocupaţi de dezvoltarea personalităţii lor şi de brandingul personal, dezvoltarea personală fiind descrisă ca antrenament pentru succes. Mihai Popa-Radu, desemnat Coach-ul Anului în România în 2008 si 2010, îi invită pe cursanţi într-o călătorie de descoperire a ceea ce îi face cu adevărat fericiţi. Cursul va aborda teme importante cum ar fi: De ce apare stresul şi cum îl putem gestiona? Cum ne putem descatuşa adevăratul Potenţial? şi Cum ne putem transforma temerile din obstacole în resurse pentru propriul progres?

HAIRSTYLING
Cursul este destinat atât celor care vor să-şi construiască o carieră în domeniu cât şi celor care vor să descopere formule de tratament şi de styling profesional. Cursanţii vor învăţa legile de colorimetrie şi tehnicile de haircut de la cei mai cunoscuți profesionişti în hairstyling, sub coordonarea Gett’s Artistic Team. În saloanele Gett’s se vor desfășura toate sesiunile de practică, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Începători – Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale. Irina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshop-urilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Fiecare participant va avea la dispoziţie un număr egal de cadre pentru a-şi transpune viziunea stilistică într-un pictorial. Vor lucra în echipă cu un fotograf de modă experimentat pentru organizarea unui ședințe foto. Vor avea libertatea de a decide scenariul implicându-se de la stadiul de concept şi alegerea pieselor vestimentare şi până la selecţia accesoriilor, a decorului şi a cadrelor foto.

MAKE-UP, modul Începători – Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar şi The One. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor trucurile unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie. Partener: Douglas – va pune la dispoziția cursanților kit-urile profesionale de produse de make-up și de îngrijire a tenului pe care se va lucra în cadrul workshop-urilor creative.

FOTOGRAFIE, modulul Începători – Numele lui Cornel Lazia este mereu în atenția celor captivaţi de fotografie. Alături de Cornel, cursanţii se vor iniţia în tot ceea ce înseamnă comunicare vizuală, într-un domeniu în care lucrurile se schimbă continuu. De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanţii vor învăţa pas cu pas cum pot lucra cu toate setările aparatului foto şi cum pot controla lumina.

FOTOGRAFIE, modulul Avansaţi – Se adresează celor care iubesc fotografia şi îşi doresc să îşi perfecţioneze stilul fotografic şi să îşi educe ochiul pentru a obţine cele mai bune cadre. Cursanţii vor avea ocazia să exerseze tehnici avansate de fotografie de studio şi outdoor, învăţând de la un fotograf profesionist care sunt ingredientele unui cadru perfect.

DESIGN INTERIOR
– Arh. Dorin-Ştefan Adam este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate şi vor realiza planuri de amenajare interioară.

RELAŢII PUBLICE
– Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei instruieşte viitorii consultanţi de comunicare, fiind destinat persoanelor care vor o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice, corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

ADVERTISING
– Alături de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicității românești, cu 18 ani de vechime în branșă, cursanții vor descoperi cum se construieşte, cum se măsoară şi cum se întreţine un brand. Cursurile se adresează celor interesaţi să înţeleagă mecanismele unei agenţii de publicitate şi factorii care condiţionează succesul unei campanii integrate de comunicare.

Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii.

Înscrierile se pot face până la data de 25 noiembrie, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, la noul sediu. Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGo este oferită o reducere de 20%.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter