Lectii de stil cu Irina Markovits: «Eleganta inseamna sa ne simtim in largul nostru in hainele alese »

De Unica.ro, pe

Ce e relevant sa preluam din colectiile noi? Cat de important este sa avem un stil racordat la tendintele contemporane si cat conteaza sa ramanem fidele stilului care ne place/ cu care suntem confortabile, chiar daca nu este de actualitate?
Aceste intrebari sunt pe buzele tuturor femeilor la aproape fiecare inceput de nou sezon in moda, iscandu-se natural controverse legate de «ce vreau sa port versus ce trebuie sa port».
Dincolo de tendinte si acele piese “must have” ale fiecarui sezon, investitiile inteligente inseamna acele piese care vor petrece multe sezoane pe raftul cu “preferate” si se asorteaza la cel putin cinci alte piese din garderoba ta.
Piesele clasice probabil le ai achizitionate deja, insa, de-a lungul timpului alte obiecte vestimentare au castigat pariul cu tendintele si au intrat la categoria „basics”. Adica lucruri simple, usor de asortat si de purtat, interesante si in acelasi timp chic.
“Indiferent de tinuta pe care o imbracam, la final de zi trebuie sa ne simtim in largul nostru in hainele alese! Asta inseamna eleganta”, crede consultantul de imagine si bloggerul Stylediary.ro, Irina Markovits.
Un curs de style rebranding si de imagine personala in moda este una dintre cele mai captivante metode prin care iti poti explora pasiunea pentru moda si prin care iti poti insusi un stil personal asumat.  Cursurile de Stilism si Tendinte DallesGO sunt destinate oricarui pasionat de moda care isi doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Prima impresie nu se uita niciodata! Stilul personal imprimat in hainele pe care le porti si in atitudinea afisata este cartea ta de vizita. Cursul se adreseaza celor care iau moda in serios si o folosesc zilnic ca limbaj de exprimare. Garderoba ta ascunde un intreg vocabular stilistic prin care iti poti exprima personalitatea. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, siluete etc.
„Tendintele nu dicteaza, ci indruma. Vei afla care sunt piesele-cheie ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba indiferent de sezon.”
Sub indrumarea Irinei Markovits,reputat consultant de imagine, avand o expertiza de 10 ani in domeniul modei si ca stilist, vei descoperi cum sa-ti conturezi un stil vestimentar individualizat prin explorarea notiunilor de personal styling, intelegand in acelasi timp lumea si industria modei, dar si impactul directiilor stilistice de sezon asupra garderobei proprii. Vei afla cum se construieste si comunica un look si felul in care elementele caracteristice perioadelor din istoria modei pot transforma o tinuta. Structura cursului include notiuni despre creativitate, construirea unei garderobe, siluete si conformatii, palete cromatice si accesorizare. La curs inveti cum sa alegi informatia corecta si cum sa o folosesti in favoarea ta, care sunt tendintele sezonului si ce functioneaza pentru tine.
Daca doresti sa te inscrii la cursul de Stilism DallesGO, mai multe informatii despre programa si profesori te asteapta pe www.dallesgo.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter