Se răcește vremea în următoarele zile. Meteorologii anunță primele ninsori

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 13:20

Mai este foarte puțin și intrăm oficial în iarnă. Pănă acum, vremea a fost de partea noastră, temperaturile înregistrate fiind mai ridicate decât în mod normal, dar lucrurile urmează să se schimbe.

Meteorologii anunță o răcire semnificativă și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare de la sfârșitul acestei săptămâni.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul ultimei luni din această toamnă, putem spune că vremea își urmează parcursul normal. Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă, pentru că vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării, unde vorbim de temperaturi maxime care nu vor mai depăși 9 grade Celsius, cu precipitații mai ales spre seară și parcursul nopții, chiar predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării, iar la munte vor predomina ninsorile. Este posibil și în partea de vest, centru și nord a țării să discutăm de precipitații mixte sau chiar ninsori, pe seară și în cursul nopții”, a spus Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, potrivit digi24.ro.

Sursa foto – 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter