Românii au talent: Lista finală a concurenţilor din ediţia de vineri, 12 mai

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Pe 4 vineri, la Pro TV, s-au hotărât ultimii trei finalişti de la Românii au talent. Bunăoară, No Limit, Mihai Petraiche şi Cristian Leana se vor alătura celorlalţi concurenţi care au ajuns în finala din 12 mai.
Cea mai impresionantă prestaţie a fost cea a trupei No Limit, un grup de hipoacuzici care au venit la „Românii au talent” să demonstreze că deşi ei nu pot auzi, încearcă să trăiască normal într-o lume care îi consideră anormali. Tinerii, care nu au auzit nicio secundă muzica, au dansat excepţional, în aplauzele sălii ridicate în picioare. „Vă iubesc foarte mult, pentru că am şi eu pe cineva în familie aşa, şi ştiu cât vă e de greu. Nu am cuvinte să vă spun cât de mult vă iubesc!”, a spus Andra cu lacrimi în ochi.
„M-aţi lăsat mut din două motive: 1. aţi dansat mai ritmic decât mulţi dansatori pe care i-am văzut în viaţa mea. N-aţi ieşit o singură dată din muzică, şi 2. voi aţi creat muzica în momentul în care aţi dansat”, a spus şi Mihai Petre, care a stat în picioare, din admiraţie şi respect pentru tinerii concurenţi.
Lista celor 15 finalişti Românii au talent este: Aset Crew; Fieraru Cristian şi Loredana; X-treme Brothers; Alexe Krem Răzvan; Gigel Frone; Vasile Godja; BarSession; Cristian Gog; Trio Zamfirescu; Lil Motion; Oana Lianu; Radu Ionescu; No limit; Mihai Petraiche; Cristian Leana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter