„Românii au talent”: Se aleg semifinaliştii sezonului al treilea

De Unica.ro, pe

Vineri, 29 martie, incepand cu ora 20:30, ProTV difuzeaza ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”, când se vor alege şi semifinaliştii acestui sezon.

Dupa un sezon plin de surprize, cu audiente ametitoare, a venit momentul ca telespectatorii sa-I cunoasca pe semifinalistii care vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Dintre toti cei care pe parcursul editiilor au luat cel putin doi de “DA” si au mers in etapa urmatoare, juriul format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ii vor select ape cei 60 de semifinalisti. Incepand de vinerea viitoare, lupta talentelor se va desfasura live, in studiourile MediaPro din Buftea.

Cea de-a saptea editie difuzata vineri, 29 martie, continua seria surprizelor si a momentelor care vor lasa masca atat juriul cat si telespectatorii. Dansuri si coregrafii spectaculoase, momente amuzante sau numere special concepute pentru acest show vor face din nou deliciul celor aflati in fata micilor ecrane incepand cu ora 20.30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter