Caravana “Românii au talent” porneşte în căutarea noilor eroi

De Unica.ro, pe

Caravana “Românii au talent” este gata să pornească din nou la drum de luna viitoare. Cel mai tare show din istoria televiziunii românesti a ajuns la cel de-al patrulea sezon, aşa că românii vor avea din nou ocazia să demonstreze unei ţări întregi cât sunt de talentaţi.
Caravana incepe turul preselectiilor pe 18 august, la Timisoara, si va ajunge, pe rand, in alte patru orase: Cluj-Napoca (27 august), Iasi (3 septembrie), Galati (10 septembrie) si Chisinau (17 septembrie). Pentru prima oara in istoria show-ului, “Romanii au talent” se duce direct in capitala moldovenilor de peste Prut, asa ca acestia sunt asteptati la preselectii sa arate de ce sunt in stare in materie de spectacol si sa intre in competitia pentru marele premiu de 120 000 de euro.
Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, cei trei jurati ai super-show-ului, alaturi de prezentatorii Bartos si Smiley, sunt pregatiti sa fie din nou surprinsi de romanii care au talent cu carul. Cei care viseaza sa devina cunoscuti si aplaudati de toata tara se pot inscrie pe site-ul protv.ro sau direct in locatie, la preselectie.
Mai mult, block buster-ul divertismentului romanesc pune la bataie doua noi premii pentru romanii inzestrati si talentati din acest sezon. Premiul de originalitate, in valoare de 10 000 de euro, ii este rezervat concurentului care ii va lasa cu gura cascata pe cei trei jurati cu numarul sau naucitor. “Romanii au talent” va premia cu 2000 de euro si ochiul ager al “vanatorilor de talent”, adica al celor care care inscriu un numar sau mai multe in concurs, iar acesta ajunge pana in finala show-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter