Raed Arafat: „Nu vor mai fi restricții suplimentare pentru plaje”

De Unica.ro, pe

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a spus că restricțiile suplimentare prevăzute pentru plaje, prin care se cerea ca distanța dintre două persoane să nu fie mai mică de doi metri, au fost complet scoase din Hotărârea de Guvern.

Citeşte şi: Noi restricții în România. Când va trebui să purtăm masca și ce se va întâmpla pe litoral

„După cum ați văzut, resrtricția nu mai este în Hotărârea de Guvern. A fost o propunere care a fost aprobată în cadrul CNSU, a avut logica ei, însă după analiza actelor normative care deja există s-a considerat că există regulamente suficiente care să fie aplicate pe plaje, cu condiția ca ele să fie respectate, motiv pentru care nu s-a mai inclus în Hotărârea de Guvern pentru plaje. Dar este posibil să se vină cu alte prevederi pentru alte amplasamente din zona plajelor și a litoralului care să stabilească exact orarul de lucru și care sunt restricțiile, acolo”, a declarat secretarul de stat, potrivit digi24.ro.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

În contextul pandemic în care ne aflăm, noile obligații pentru cetățeni și pentru proprietarii de terase vor intra în vigoare de la 1 august.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter