Preselecţie pentru Roata Norocului la Mamaia

Liviu Varciu și Ana Maria Barnoschi îi așteaptă la preselecții pe norocoșii ce-și doresc să participe la emisiunea Roata Norocului, weekendul acesta la mare, în stațiunea Mamaia.
Sâmbătă, 14 iulie și duminică, 15 iulie, între orele 11:00 şi 18:00, Liviu și Ana Maria vor fi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, (zona Crash – Cazino-Telegondolă), pentru a alege cei mai haioși, isteți și frumoși concurenți pentru sezonul doi al emisiunii.
Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească viitorii concurenți este să fi împlinit vârsta de 18 ani. Potențialii concurenți vor învârti Roata Norocului pe plaja Kanal D din Mamaia și își vor câștiga astfel numeroase premii de sezon dar poate și locul mult râvnit din concurs.
„Sunt foarte fericit că emisiunea are succesul scontat și că vom continua show-ul și la toamnă. Așadar, avem nevoie de concurenți noi, și mai isteți și mai haioși. Am ales concurenți foarte buni pentru primul sezon al emisiunii Roată Norocului și asta s-a văzut și în succesul emisiunii, însă acum la mare, îi așteptăm pe cei care poate n-au avut timp sau curaj să vină la primele preselecții. Emisiunea are foarte mulți fani pe care îi aștept împreună cu Ana Măria la mare să ne distrăm și să le dăm premii. Muzică, dânsul și autografele sunt din partea noastră, cu norocul vine fiecare de acasă.” declară Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii Roată Norocului.
Așadar, cei ce doresc să participe la „Roata norocului” sunt așteptați sâmbătă, 14 iulie și duminică, 15 iulie, între orele 11-18, pe plajă Kanal D Summer Studio, la castingul organizat pentru sezonul doi, la Kanal D.
Show-ul „Roata Norocului”, prezentat de Liviu Varciu, se difuzează în fiecare miercuri, joi și vineri, de la oră 20.00, la Kanal D.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter