O tânără a fost bătută de iubitul ei dintr-un motiv halucinant

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 16:18
O tânără din Brazilia, în vârstă de 22 de ani, ce studiază la Universitatea de Sud din Florida, a fost bătută cu brutalitate de către iubitul ei, Eric Bretz. Iar motivul a fost unul de-a dreptul halucinant.

Melissa a fost bătută de către logodnicul ei, Eric, un milionar în vârstă de 25 de ani, după ce a postat o fotografie pe Instagram în care se pare că a arătat prea mult.

Victima s-a filmat și a postat apoi imaginile pe internet. Fata susține că iubitul ei a devenit violent după ce a văzut o poză cu ea care avea un decolteu prea adânc.

Mi-a spus că femeile care au iubiți nu pot să publice fotografii în care își arată sânii”, a spus Melissa.

De ce ești atât de proastă? Încetează să mai fii proastă”, i-a mai strigat bărbatul în timp ce o agresa.

Fata a declarat polițiștilor că a fost trântită la podea de către Eric, care mai apoi i-a pus piciorul pe față și a strangulat-o cu ambele picioare.

Însă agresiunea nu s-a încheiat aici. Bărbatul i-a smuls o parte din păr și a lovit-o cu o sticlă în cap, provocându-i o rană mare pe față.

Eric este cunoscut în lumea sportului, el fiind campion mondial la motocross de la vârsta de 15 ani. Mai mult, este și fiul celui care deține cel mai mare lanț brazilian de supermarketuri.

Imediat după ce Eric a fost arestat, Melissa a postat pe Instagram imagini cu rănile pe care acesta i le-a provocat.

 

View this post on Instagram

 

Sabe como temos um lado do nosso rosto que geralmente gostamos mais? Eu gosto do meu lado esquerdo, infelizmente o lado que foi mais marcado pela violência. Hoje foi o primeiro dia que resolvi passar rímel e blush no lado direito do meu rosto. Não vou esconder as marcas da minha história porque NENHUMA mulher precisa ter vergonha ou se sentir culpada por ter sido violentada. You know how we usually have a side of our face that we prefer more than the other? I like my left side. Unfortunately, it’s the side that was severely bruised by violence. Today was the first day in which I felt like passing some mascara and blush on the right side of my face… I won’t hide the marks of my story because NO woman should feel ashamed of feel blamed for being a victim of domestic violence.

A post shared by (@melissalgentz) on

Potrivit unui raport al Poliției, Eric Bertz ia medicamente pentru insomnie și înainte de incident consumase cel puțin patru sticle de bere.

Totuși, el a fost eliberat după doar două zile, după ce a plătit o cauțiune în valoare de 60.000 dolari.

Melissa a postat și un filmuleț în care își arată rănile și le mulțumește tuturor celor care au susținut-o.

Familia lui Eric o dă în judecată pe Melissa

Familia tânărului a anunțat că o va da în judecată pe Melissa, susținând că fiul lor doar s-a apărat în fața unei iubite agresive.

Bărbatul a pledat nevinovat  și i s-a interzis să aibă vreun contact cu fosta sa iubită, cu care avea o relație de doi ani.

Avocații lui au declarat că vor prezenta mai multe dovezi și declarații ale martorilor pentru a-i demonstra nevinovăția.

Mai mult, ei vor să demonstreze că melissa bpuse și consumase droguri înainte de presupusul incident și că l-a atacat pe Eric, trimițându-l la spital.

Însă, tânăra încearcă să se apere și a făcut publică o înregistrare făcută cu telefonul mobil în care se aude cum bărbatul o agresa.

Citește și: S-a îmbrăcat în mireasă și a mers la cimitir. Povestea ei a emoționat o lume întreagă

Citește și: O tânără a făcut un gest uimitor după ce familia a insistat să se căsătorească

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter