Narciso Rodriguez ne prezintă o compoziţie de maestru care contestă arhetipul de l’eau

De Unica.ro, pe

for her l’eau. aceasta compozitie noua submineaza traditia, adoptand note de varf florale, renuntand la notele standard, citrate. Rezultatul: un eau couture care reinterpreteaza senzualitatea lui for her musc cu o vitalitate extraordinara.
Asa cum Narciso Rodriguez a revolutionat familia chypre moderna in 2003 prin crearea  lui for her – cu notele de mosc, astazi el ne dezvaluie o noua viziune asupra unui eau modern. for her l’eau redobandeste magia vioaie a colectiei for her cu o noua libertate.

un eau irezistibil
Povestea din spatele for her l’eau incepe cu dragostea designerului pentru femei,cea mai de durata inspiratie, si continua cu explorarea simtului de dualitate feminina.
“for her l’eau exprima o fateta moderna a feminitatii cu o usurinta apatica la care cred ca toate femeile vor raspunde,” spune designerul. O senzualitate spontana  rezoneaza ca e viclean de seducator in timp ce reflecta fara efort feminitate. Cu gratie pura fara nici un artificiu, for her l’eau radiaza eleganta simpla si intrece orice eau clasic pentru a deveni cel mai neasteptat clasic modern.
l’eau by Narciso Rodriguez
Un joc provocator despre puritate. Notele predominante de mosc din for her raman  si in inima for her for her l’eau.   Un val de note de top florale imprumuta un spirit eteric in timp ce retine identitatea unica, ciprata a for her. Iasomia dulce poetica, bujor roz plin de tandrete cu o mica aluzie de trandafir si lacramioare proaspat culese se dizolva intr-o aroma catifelata – invaluitoare.
Aceeasi aroma care creaza dependenta si care persista asemeni oricarei semnaturi olfactive din colectia for her, for her l’eau  capteaza feminitatea cu un mister inefabil.
for her l’eau intruchipeaza o delicateta profund senzuala. 

Un obiect de art fina si mister
Sticla care contine for her l’eau a fost rafinata prin simplitatea semnaturii. O sinteza a indraznelii artistice si a inovatiei atesta pasiunea designerului pentru creatia impecabila. O joaca intre luminozitatea lichidului si grafica translucida, sticla sculptata cu atentie reflecta cadre dreptunghiulare de nuante de roz pastel.

O aroma eau care captiveaza
Un nou visual – dezarmant de sexy. Portretul lui Carmen Kass este un simbol al spiritului feminitatii moderne si al libertatii personale. Carmen Kass se uita catre privitorul ei cu atata nonsalanta, debordand de senzualitate, in timp ce gratia as naturala reflecta incredere innascuta.
Exista o spontaneitate sexy pe care for her l’eau reuseste sa o captureze, redand iarasi misterul si senzualitatea atemporala a originalului for her.” Narciso Rodriguez
Narciso Rodriguez ne prezintă o compoziţie de maestru care contestă arhetipul de l’eau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter