Marcel Vela anunță primul demers pentru înființarea Poliției Animalelor

De Unica.ro, pe

Marcel Vela a anunțat pe rețelele de socializare primul demers pentru înființarea Poliției Animalelor.

„Se vorbește mult în ultima perioadă despre Poliția Animalelor. Astăzi aleg să nu vă povestesc despre acest demers, ci să vă spun că #seîntâmplă. Nu vreau să lansez declarații care să pară ca fiind “populare” pentru dumneavoastră, de aceea voi lăsa ca timpul și faptele să vorbească în ceea ce privește o problemă extrem de importantă…poate pentru prima dată în 30 de ani. Astăzi a fost făcut un pas mic, dar important, pentru că îmi doresc din tot sufletul să construim un viitor bun, corect și pentru necuvântătoare. Mulțumesc tuturor organizațiilor și activiștilor pentru protecția animalelor prezenți astăzi la dezbaterea de la minister!”,  a scris Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Marcel Vela a adoptat un cățeluș la MAI. Ministrul caută stăpâni pentru alți doi pui

Marcel Vela  Poliția Animalelor ar putea funcționa ca departament la Ordine publică

Acest proiect de reformă al Ministerului de Interne a fost demarat în decembrie 2019, în ianuarie au existat dezbateri pe această temă, dar, din cauza pandemiei, discuțiile au fost suspendate.

„Repunem pe tapet o decizie de reformare a MAI. Acest proiect de reformă are o formă largă, putem înființa și un departament al poliției animalelor la sfârșitul lunii iunie sau în luna iulie”, a anunțat ministrul Marcel Vela la Digi24, la începutul lunii iunie.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter