Jorge a filmat videoclipul noii sale piese „Alchimie”… cu spatele. VIDEO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 15:55
Jorge a lansat videoclipul noii sale piese intitulată "Alchimie". Artistul le-a pregătit o surpriză de zile mari fanilor săi având în vedere că acesta a filmat... cu spatele.

Filmările pentru videoclipul piesei „Alchimie” au fost realizate în Spania, la Madrid, și au reprezentat o adevărată provocare atât pentru Jorge, cât și pentru întreaga echipă: “Totul a fost foarte greu de realizat, pentru că am filmat de dimineață până seara, cu spatele. Cumva toată lumea merge în sensul opus mie, contra mea, numai eu merg cu spatele. Ideea clipului este că EA îmi completează lumea mea, eu am la un moment dat un glob pământesc în mână, din care îmi lipsește o bucată. La final, ea vine și completează ceea se semnifică lumea mea. Într-o relație nu este vorba doar despre chimie, ci și despre acea alchimie, în care pasiunea și flacăra aprinsă se transformă în iubire, într-o iubire adevărată, – a transmis Jorge.

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept JORGE, a lansat de-a lungul vremii piese alături de CRBL, Pavel Stratan, Andreea Bănică și mulți alții.

Jorge -Alchimie

Jorge, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorit până în 2012 cu Alina Laufer. Cei doi au împreună o fetiță, pe Karina Maria, iar anul trecut a devenit tătic pentru a doua oară, atunci când soția sa, Ramona, a adus pe lume un băiețel.

Citește și – Ellie White a slăbit 4 kilograme cu o salată… ciudată. Iată rețeta!

Citește și – Monica Gabor s-a reprofilat. Ce meserie practică acum în America

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter