Jessica Alba a născut de Revelion. Iată prima poză cu băiețelul!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 ianuarie 2018, 11:55
Jessica Alba a primit cel mai frumos și prețios cadou de Revelion. Frumoasa actriță a devenit mamă pentru a treia oară chiar în noaptea dintre ani, mai exact cu câteva ore înainte de a intra în 2018.

Jessica Alba a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, actrița și producătorul de film, Cash Warren, cel cu care se iubește de 14 ani, și de 10 ani cu acte în regulă, mai având împreună două fetițe, pe Haven Garner, în vârstă de 6 ani, și pe Honor Marie, în vârstă de 9 ani. Urmând tradiția numelui, care începe cu litera H, proaspeții părinți au anunțat că micuțul se va numi Hayes.

La mulți ani! Cadoul nostru de Anul Nou, micuțul îngeraș Hayes Alba Warren, născut pe 31.12.2017. Surorile lui sunt obsedate de el. Cash Warren și cu mine suntem binecuvântați că ne-a ales să fim părinții lui.” – a fost mesajul care a însoțit postarea de pe pagina de Facebook a îndrăgitei Jessica Alba.

Jessica Alba

Jessica Alba alături de soțul său și de cele două fetițe, fotografie realizată de Crăciun

De Crăciun, Jessica Alba și-a bucurat fanii cu o fotografie de familie, adaugând că este ultimul Crăciun în această formulă, de patru persoane.

Citește șiCum să te îmbraci ca Jessica Alba

Citește și – Jessica Alba, superbă în costum de baie

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter