Reguli în modă pe care le poți încălca în această vară

De Consuela Stratulat, pe

Moda se schimbă constant, dar un lucru rămâne valabil, indiferent de sezon: regulile au fost făcute pentru a fi încălcate. Ai aflat, deja, că geanta nu se mai asortează cu pantofii, dar stiliștii au demontat și alte mituri.
Nu poți combina imprimeurile. Fals! Ai libertate totală să porți dungi și buline sau imprimeuri florale. Cu cât ești mai colorată, cu atât mai bine! Ia exemplu de la Jessica Alba.
Reguli în modă pe care le poți încălca în această vară
Negru și bleumarin nu pot fi purtate împreună. Nu numai că poți combina aceste culori, dar vei constata că vei arăta extrem de șic. Uite cât de elegantă este Olivia Palermo purtând această combinație.
Reguli în modă pe care le poți încălca în această vară
Paietele și texturile metalizate sunt numai pentru seară. Păstrează fusta scurtă cu paiete pentru club, dar alte piese vestimentare cu aceste aplicații pot fi purtate în timpul zilei. Vei arăta perfect dacă îți vei compune ținuta dintr-o singură piesă cu paiete.
Trebuie să ai înălțimea unui model, pentru a purta rochii sau fuste lungi. Fals! Dacă ești scundă, iar rochia lungă e prea lungă, apelează la un croitor. Poți purta orice, câtă vreme este croit pe măsurile tale. Rachel Bilson are 1,57 cm și arată grozav purtând fuste lungi.
Reguli în modă pe care le poți încălca în această vară
Nu purta pantofii peep-toe cu șosete sau ciorapi. O pereche de pantofi peep-toe argintii, de exemplu, purtați cu ciorapi negri arată fabulos. Pentru un look sofisticat, poartă sandale cu șosete de școlăriță.
Nu poți combina auriu și argintiu. Fals! Indiferent că este vorba de bijuterii sau alte accesorii, nuanțele metalice de orice fel îți vor scoate în evidență ținuta.
Foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter