Au devenit părinți. Keo și Misty, în al 9-lea cer

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 ianuarie 2018, 14:14
Keo și iubita sa, Misty, Alexandra Pave pe numele real, au devenit părinți pentru prima dată. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Povestea lor de dragoste a fost mereu învăluită în mister, iar sarcina a fost ținută ascunsă până târziu, cei doi artiști preferând să-și păstreze relația departe de ochii presei și ai curioșilor. Prin urmare, și nașterea micuței s-a petrecut tot în secret, Misty și Keo devenind părinți în cea de-a treia zi de Crăciun. Alexandra nu a putut naște natural și medicii i-au făcut cezariană, iar cea mică a primit primul 10 din viața ei.

Copilul a cântarit trei kilograme și a măsurat 50 de centimetri. Mămica se recuperează bine după operaţie, iar fetiţa creşte văzând cu ochii. Amândouă sunt în regulă şi se bucură de fiecare moment împreună acasă.” – au declarat pentru Click! surse apropiate cuplului.

Keo si Misty Alexandra Pavel

Misty și Keo și-au început povestea de iubire încă de pe vremea în care artistul se afla într-o relație cu Andreea Bălan. Dacă la început a fost o legătură neasumată, iată că aceasta s-a transformat într-o adevărată relație și cei doi au decis să meargă mai departe împreună.

Citește șiCe declarau Keo și Misty despre faptul că vor deveni părinți

Citește și – Keo, dezvăluiri despre căsătoria cu Misty

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter