Ion Oncescu, de la Exatlon direct în spital

De Mădălina Manole, pe
Ion Oncescu, îndrăgitul concurent de la Exatlon, a fost nevoit să se retragă, cel puțin temporar, din emisiune. Luptatorul de skandenberg a acuzat niște probleme de sănătate și medicii au trebuit să intervină de urgență.

Ion Oncescu, Omul de Oțel din echipa Faimoșilor, a acuzat dureri intense și, în urma unor investigații medicale, i s-a impus să renunțe pentru moment la Exatlon. Astfel, Faimoșii au mai pierdut un concurent de bază, însă concursul continuă.

Ionuț Oncescu se află sub supraveghere medicală și în câteva zile va fi alături de echipa sa.”, a transmis prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat. Motivul care-l va ține departe pe sportiv de concurs este o piatră la rinichi care s-a desprins și care i-a cauzat dureri cumplite.

Ion Oncescu de la Exatlon

Lipsa lui Ion Oncescu din joc va fi exploatată la maxim de echipa adversă, echipa Războinicilor. Amintim că acesta a fost propus de trei ori spre eliminare, însă votul publicului l-a salvat de fiecare dată, semn că este îndrăgit de fanii emisiunii Exatlon.

Citește și – Detalii neștiute despre Ion Oncescu, sportivul de la “Exatlon”

Citește și – Claudia Pavel dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Cătălin Cazacu de la “Exatlon”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter