Incendiu devastator la o hală de lângă Oradea. Acolo este și depozitul unei firme de curierat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2022, 12:44

Incendiu devastator la un depozit de pe Calea Borșului, lângă Oradea. Fumul negru și dens este vizibil din Oradea.

Incendiu devastator la o hală de lângă Oradea. Acolo este și depozitul unei firme de curierat

Focul este foarte puternic, cu flăcări înalte, iar degajările de fum sunt uriașe. Până acum, peste 20 de pompieri militari, cu șase autospeciale, s-au deplasat la locul incendiului, informează Antena 3. Probabil și alte echipaje vor fi mobilizate.

„Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum în interiorul halei, pe o suprafață de aproximativ 4000 de metri pătrați. Până la sosirea echipajelor noastre, personalul s-a autoevacuat. În momentul de față, peste 20 de pompieri militari intervin pentru localizarea incendiului, constituind simultan echipe de căutare-salvare pentru verificarea spațiilor administrative pentru a se asigura că nu sunt victime surprinse în interior”, a declarat Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

„E o degajare mare de fum pe direcția nord-vest, pe frontiera cu Ungaria. Important e ca oamenii să nu se apropie de incendiu. Ard diverse colete și nu se știe ce conțin. Fumul este periculos și nici nu știm ce arde încă. Focul se manifestă violent și nu știm ce poate fi în acele colete”, a explicat și Sever Șerbănescu, șeful Gărzii de Mediu Oradea.

Foto: ISU Bihor

Citește și:

Reacția Rusiei la decizia Finlandei de a adera la NATO: „Acest lucru nu poate decât să provoace regretul nostru”

Președintele Asociației Colectiv, despre sentințele din dosarul Colectiv: „Pentru noi, care ne-am pierdut copiii, e un moment de liniște”

Klaus Iohannis, despre inflația din România: „Dacă românii caută pe cineva vinovat, este ușor de identificat, se numește Putin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter