Bombă! Reapare fiul adoptat al lui Ilie Năstase

De Libertatea.ro, pe

Nicholas Năstase (27 de ani), băiatul adoptat de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King, s-a îndrăgostit de ţara noastră şi vrea să se stabilească în România, alături de logodnica sa, Darlene Shawlinski (21 de ani). Odată mutaţi pe plaiurile mioritice, ei vor să se căsătorească şi să înfieze doi copii, exact cum a procedat şi Nasty în timpul mariajului cu Alexandra King, când i-a înfiat pe Charlotte şi pe Nicholas

Pe 1 iulie, Nicholas Năstase şi Darlene Shawlinski au venit în România, în vacanţă. Nefiind la prima vizită în ţara noastră, cei doi aveau itinerariul făcut: au vizitat Capitala, au fost la munte, la mare şi în alte câteva oraşe.

Încă din primele zile petrecute în Bucureşti, în timp ce-l aşteptau pe Ilie Năstase să revină de la Wimbledon, Nick şi Dolly, aşa cum este alintată fata, şi-au exprimat, pe o reţea de socializare entuziasmul vizavi de România: “Este superb! Vrem să ne stabilim aici, în viitor, după ce Dolly îşi termină studiile în Statele Unite ale Americii. Ne vom căsători şi vom înfia doi copii”.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter