Giulia lansează noul ei videoclip! Uite ce graviduţă frumoasă!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Giulia lansează videoclipul piesei „Vorbe Goale”, piesă ce marchează relansarea ei ca artist solo. Cântăreaţa a filmat videoclipul însărcinată în luna a 9-a şi a optat pentru un look cât se poate de natural. Rezultatul este un videoclip curat şi total diferit faţă de materialele lansate până în prezent.
Videoclipul a fost regizat de către Gabriel Huiban care în acelaşi timp este şi producător muzical, dar şi managerul Giuliei. Locaţia în care s-au desfăşurat cele două zile de filmări a fost chiar studioul Gala Records, casa de discuri a artistei. Versiunea originală a piesei s-a bucurat de succes încă de la momentul lansării, dar artista a decis că de videoclip va beneficia versiunea lentă, denumită de către fanii Giuliei balada „Vorbe Goale”.

„Piesa mi-a plăcut din primul moment şi cred că mi se potriveşte perfect! Ne-am dorit foarte tare să atragem atenţia şi mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte şi aşa s-a născut versiunea lentă. Cred că avem nevoie de versuri în limba română şi avem nevoie de muzică care să ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii să se regăsească în piesele mele şi să le rămână la suflet!”, a declarat Giulia.

Single-ul „Vorbe Goale” a fost lansat la finalul anului trecut şi s-a bucurat de succes atât în ţară, dar şi peste hotare. Artista a ajuns din nou în vârful clasamentelor şi de data aceasta şi are de gând să lanseze şi versiunea în limba engleză pentru piaţa internaţională. Artista pregăteşte pentru fanii de pe Facebook un concert unplugged.

Iată şi clipul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter