Cutremurător: Gabriela Artene de la „Românii au talent” şi-a găsit fetiţa moartă în pat

De Libertatea.ro, pe

Gabriela Artene ar fi ajuns cu siguranţă o soprană de talie internaţională, dacă viaţa nu ar fi supus-o unui şir de nenorociri. A lăsat deoparte pasiunea pentru muzică şi s-a dedicat familiei.

Pentru un bănuţ în plus, femeia a lucrat în agricultură, a fost croitoreasă şi asistentămedicală. La cei 57 de ani ai săi, Gabriela a amuţit o ţară întreagă cu glasul ei divin, pe scena emisiunii “Românii au talent” (PRO TV).
Dorinţa Gabrielei Artene de a ajunge o cântăreaţă de renume, aşa cum a visat încă din copilărie, este, în sfârşit, pe cale să se împlinească, fiindcă pe scena emisiunii “Românii au talent” a avut o prestaţie uluitoare. Femeia care a vrăjit juriul, dar şi telespectatorii, are însă o poveste de viaţă cutremurătoare. Copilăria i-a fost marcată de interminabilele scandaluri din casă, provocate de tatăl ei vitreg: “Era un om cu puţină educaţie, pasionat băutor. Mama, oricât de frântă era, îi punea totul de-a gata înainte, îl spăla şi pe picioare. Chiar şi aşa, nu era zi în care să n-o bată”, ne-a povestit, cu tristeţe, Gabriela.
Vezi mai multe despre Gabriela Artene pe Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter