Diana Enache a ajuns la spital doar în chiloţi, învelită în cearșaf! Detalii şocante despre fiica cântărețului

De Libertatea.ro, pe

Fata lui Adrian Enache a trecut, zilele acestea, prin momente cumplite, care ar putea-o marca pentru tot restul vieţii. În urma atacului brutal căruia i-a căzut victimă în propriul apartament, Diana a ajuns, în stare de şoc, la Camera de Gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, sub protecţia poliţiştilor. Pentru că hainele pe care le purta atunci când a fost înţepată cu briceagul de Ali Kanan, portarul blocului în care locuieşte, au fost luate ca probe de poliţişti, tânăra de 17 ani s-a prezentat în faţa medicilor îmbrăcată doar în chiloţi şi învelită într-un cearşaf.

De cum a intrat în zona de Primiri Urgenţe a spitalului, duminică, undeva în jurul orei şapte, şapte şi zece, adolescenta a fost preluată de personalul medical aflat în gardă.

I-au fost puse primele întrebări referitoare la starea ei generală şi i s-au contabilizat rănile pe care libanezul în vârstă de 46 de ani i le-a făcut, din motive numai de el ştiute, cu briceagul. În dimineaţa respectivă, Diana a fost adusă de acasă doar în chiloţi şi învelită într-un cearşaf.

Fără hainele pe care le purta în momentul atacului, obiecte vestimentare de care s-a dezbrăcat în locuinţa sa pentru un prim consult al medicilor SMURD chemaţi prin apelul de urgenţă 112, Diana a fost supusă, în paralel cu procedurile medicale de urgenţă, unui „interogatoriu” obligatoriu în astfel de situaţii, pentru ca medicii să ştie ce tratament să-i aplice.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter