Mărturiile fiicei lui Enache despre cel care a vrut să o violeze

De Libertatea.ro, pe

Avocata familiei Enache, Katia Cicală, a povestit la o emisiune de la Antena Stars, întreg filmul tentativei de viol asupra fiicei lui Adrian Enache.

Katia Cicală a povestit la emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, întreg filmul evenimentelor din dimineaţa de sâmbătă, când portarul blocului unde locuieşte, un libanez pe nume Ali, a încercat să o violeze.

„Ea a ieşit din spital. A fost externată astăzi în jurul orelor 15:00. Am văzut constatările medicilor, va urma o expertiză medico-legală. Mâine va merge din nou la spital. A plecat din spital pentru că nu mai suporta atmosfera de acolo. Am văzut-o astăzi şi Diana este tăiată în zona sânilor, a abdomenului, pe mâini şi gât. Este tăiată, are copci. Agresorul a pus cu o mână cuţitul la gâtul ei, iar cu cealaltă a cuprins-o de mijloc. Fata asta după ce a scăpat de agresor a fugit ţipând ca din gură de şarpe şi sprijinându-se de pereţi pentru că nu voia să moară. A fost ceva foarte serios. Totul s-a întâmplat în fracţiune de secundă”, a explicat reprezentanta familiei Enache.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter