Fetiță de 11 ani, găsită moartă după două zile de când a fost dată dispărut

De Oana Savin, pe
O fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița a fost găsită fără viață pe un câmp, la două zile după ce a fost dată dispărută. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut vineri după-amiază, din localitatea Gura Șuții, pe drumul de la școală spre casă.

Sute de oameni au fost mobilizați pentru căutarea Mihaelei, care și-au unit forțele timp de 44 de ore. În timpul operațiunilor de căutare, autoritățile au descoperit trei mașini care au trecut prin apropiere de zona din care a dispărut fetița.

În cele din urmă, mașina bărbatului care avea să devină principalul suspect le-a atras atenția polițiștilor.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieșit din Gura Șuții și a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră, iar distanța putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă.

Este vorba de un cetățean olandez care, după ce a stat de vorbă cu autoritățile a părăsit țara. Acesta le-a spus autorităților că a trecut prin zonă, cu mașina pe care o închiriase, însă nu a zis nimic de Mihaela.

Atunci, nu băratul era încă principalul suspect, căci operațiunea de căutare a fetiței era în desfășurare, nefiind găsit și cadavrul acesteia. Astfel, bărbatul a putut să iasă din țară, fără să fie oprit de autorități.

Mihaela a dispărut vineri după-amiază, la 350 de metri de casă. Fata a fost urcată într-un autoturism negru în timp ce se îndrepta spre casă. La operațiunea de căutare a fetiței au fost implicați peste 200 de persoane, polițiști, pompieri, jandarmi, precum și localnici. De asemenea, au fost folosite drone și un elicopter, notează Libertatea.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter