Fetița cea mică a fostului schior Bode Miller a murit la doar 1 an și 7 luni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 11:20
Vești cumplite vin din lumea sportului. Fetița cea mică a fostului schior Bode Miller și a voliebalistei Morgan Beck a murit ieri, la doar 1 an și 7 luni, în urma unei tragice întâmplări. 

Emeline Miller a murit după ce a căzut într-o piscină în timp ce se afla cu părinții săi la o petrecere a unor prieteni, anunță Daily Mail. Micuța a fost resuscitată fără succes și apoi transportată la spital, acolo unde, de altfel, a și murit. Surse din anturaj susțin că fetița nu mai avea puls încă de când se afla în drum spre spital. Conform primelor informații, întocmai mama, voliebalista Morgan Beck, care este însărcinată din nou, cu cel de-al cincilea copil, și-ar fi găsit fetița căzută în piscină.

Bode Miller a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant după moartea fiicei sale: “Suntem mai mult decât devastaţi. Fetiţa noastră, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani, noi nu credeam că vom trece printr-o durere ca aceasta. Iubirea ei, lumina ei, spritul ei nu vor fi uitate niciodată. Micuţa noastră a iubit viaţa şi a trăit-o în fiecare zi la intensitate maximă Familia noastră face apel în mod politicos la intimitate în perioada doliului”.

Moartea fetiței fostului schior Bode Miller și a voliebalistei Morgan Beck este investigată de către Poliție, iar detaliile vor fi făcute publica la finalizarea anchetei.

Citește și – Jojo și-a aniversat fiul. Cum arată Achim la vârsta de 7 ani

Citește și – Ela Crăciun dezvăluie 5 metode băbești prin care poți afla sexul copilului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter