Corpul tău știe ce planuri de viitor ai?

De Unica.ro, pe

Răspunsul la această întrebare l-am primit vineri, 15 martie 2013, în cadrul campaniei Fertility Friday. În cadrul evenimentului, doamna doctor Laura Dracea – director medical, Clinica Gynera, a răspuns întrebărilor despre fertilitate și a vorbit despre problemele cu care cuplurile se confruntă din cauza faptului că nu-și testează fertilitatea la timp.
“În ultimii ani a crescut îngrijorător numărul femeilor tinere cu rezervă scăzută de celule reproductive. Prea multe cupluri nu cunosc riscurile și ni se adresează târziu, când șansele lor de succes deja au scăzut considerabil.” ( Dr. Laura Dracea)
Problema infertilității, care este de cel mai multe ori ignorată și netratată, ne aduce în fața medicului mult prea târziu. La femei vârsta biologică s-a îndepărtat de vârsta reală, iar stilul de viață are consecințe asupra infertilității ambelor sexe.
Unul din invitații speciali la eveniment a fost și Vladimir Draghia, acesta a declarat: „La început am fost cooptat să realizez împreună cu echipa mea de la casa de producție un material video despre fertilizare. În timpul filmărilor, unde am participat atât ca producător cât și ca actor,  am descoperit adevăratele situații prin care trec cuplurile. Așa m-am hotărât să mă alătur campaniei Fertility Friday. Problema fertilității este un subiect delicat despre care cu toții ar trebui să ne informăm și mai apoi să mergem să ne testam.”
Fertility Friday este o campanie dedicată femeilor și bărbaților care doreşte să responsabilizeze şi să mobilizeze tânăra generaţie într-o societate în care factorii externi îşi pun amprenta iremediabil asupra corpului uman.  Aflarea din timp a deficienţelor pe care le avem are drept rezultat evitarea unor probleme grave şi rezolvarea acestora. Trebuie cunoscut faptul că dacă celelalte probleme sunt tratabile, epuizarea celulelor reproductive NU!
Pentru a încuraja aflarea situației reale în care ne aflăm și tratarea infertilității în funcție de caz, Clinica Gynera oferă femeilor și bărbaților posibilitatea efectuării unui test de fertilitate, în fiecare vineri beneficiind de o reducere de 50%.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter